TEMPAHAN Kereta Sewa Hari Raya Haji 2017 DIBUKA – Kereta TERHAD

Salam. Sedar tak sedar sudah hampir sebulan Hari Raya Aidilfitri 2017 berlalu. Cuti panjang yang akan datang pula ada Hari Raya Haji 2017 & Hari Merdeka yang akan tiba sebulan setengah sahaja lagi.

Mengikut jadual, Sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 60 adalah 31 Ogos (Khamis) & tarikh Hari Raya Haji 2017 adalah 1 September 2017 (Jumaat). Pasti ramai yang bercadang nak balik kampung ke Terengganu untuk cuti panjang kelak.

Sekiranya bercadang untuk balik ke Terengganu dengan flight atau bas & pandu kereta sewa sendiri, anda boleh hubungi kami segera di 011-23653839 melalui whatsapp, sms atau call untuk buat tempahan awal. Kami menyediakan servis delivery kereta sewa anda di mana-mana lokasi di dalam Bandar Kuala Terengganu, Daerah Marang & Bandar Kuala Berang.

Jangan mengigit jari kelak

Seperti Hari Raya Aidilfitri 2017 yang lepas, ramai yang cuba mencari kereta sewa pada saat-saat last minute & malangnya kebanyakan pengusaha kereta sewa di Kuala Terengganu tidak mempunyai stok. Begitu juga kami pada Promosi Kereta Sewa Raya 2017 yang lepas, permintaan kereta sewa time cuti panjang memang banyak sehingga cepat habis.

Jadi, tempahlah awal-awal untuk memudahkan percutian anda kelak & malah, harga promosi turut ditawarkan kepada penyewa kereta yang membuat tempahan awal-awal.

PROMOSI Harga Kereta Sewa Raya Haji 2017 & MERDEKA !!!

Ya, untuk cuti panjang & umum, KSG sentiasa memberi promosi harga kereta sewa yang menarik untuk mereka-mereka yang membuat tempahan awal-awal & dalam tempoh masa tertentu.

Untuk PROMOSI Raya Haji 2017 nanti, harga-harga pakej memang menarik seperti yang pernah kami lakukan ketika Promosi Kereta Sewa Hari Raya 2017 yang lalu. Untuk Raya Haji 2017, senarai harga PROMOSI akan dikongsikan kelak.

Follow kami di Facebook untuk berita seterusnya yang akan dikongsikan dalam masa terdekat.

Sekiranya anda tak sabar-sabar nak tahu, sila hubungi kami terus untuk pertanyaan melalui email, sms atau panggilan di 011-23653839. 

ATAU, anda boleh tempah terus melalui borang online. Kami beroperasi 8 am – 11 pm setiap hari.