Tempahan Kereta Sewa Aidilfitri 2017 Kuala Terengganu / Marang

Salam. Seperti setiap tahun menjelang bulan puasa, memang ramai yang akan mencari kereta sewa untuk balik kampung pada hari Raya Aidilfitri. Seperti tahun-tahun lepas, seminggu sebelum Ramadhan, tempahan kereta sewa di KSG untuk hari raya memang akan habis.

Tahun 2017, kemungkinan besar akan habis awal juga melihat kepada hanya beberapa buah lagi kereta sewa yang available. Samaada anda mencari kereta sewa bajet atau mpv bajet di Kuala Terengganu, Marang atau di Kuala Berang, kami ada pilihan model kereta yang banyak. Sila semak di halaman ini.

Diskaun & Promosi Sewa Kereta Hari Raya Aidilfitri 2017

Seperti kebiasaan pada musim cuti umum & perayaan seperti Hari Raya Puasa / Hari Raya haji / Cuti Sekolah, pihak KSG semestinya akan menawarkan harga-harga pakej sewa kereta yang lebih menarik daripada harga sewa kereta hari kebiasaan.

SEWA Kereta 4 Hari PERCUMA 1 Hari + PERCUMA Delivery

PERCUMA SEHARI – Untuk PROMOSI 4 Hari kami memberi tambahan 1 hari PERCUMA kepada penyewa. Bermakna anda sewa 5 hari bayar & hanya untuk 4 hari.

PERCUMA Delivery – Hari kebiasaan, kami mengenakan cas untuk delivery ke Bandar Kuala Terengganu, Bandar Marang atau Bandar Kuala Berang. Untuk PROMOSI RAYA 2017 delivery adalah PERCUMA !

Hari Terakhir pick-up kereta – Sehari sebelum Raya Pertama & sebelum pukul 6 petang, adalah hari terakhir anda boleh ambil kereta. Katakan raya puasa jatuh pada pada 25 Jun 2017, maka 24 Jun 2017 sebelum pukul 6 pm adalah masa terakhir untuk ambil kereta.

NAK SEWA LEBIH 5 Hari? Untuk pertanyaan anda boleh call/whassap/sms kami di 011-23653839 atau isi borang tempahan kereta sewa di sini secara online untuk kami semak.

Kami akan reply dengan tawaran harga sewa kereta yang menarik bergantung kepada tempoh sewa hari anda. Senang cerita pakej harga kereta sewa kami adalah

“Lagi Lama Sewa Lagi Murah Harga Dia”

Delivery Kereta Sewa di mana-mana lokasi di Kuala Terengganu, Marang & Kuala Berang

Ramai yang akan balik kampung ke Terengganu menggunakan bas ekspress atau kapal terbang. Maklumlah hari raya sudah tentu ada yang tak tahan nak mengadap jem di jalan raya.

Tak perlu risau, kami boleh hantar kereta sewa anda di mana-mana lokasi yang anda mahu di dalam daerah Marang, bandar Kuala Berang dan Bandar Kuala Terengganu seperti di lokasi kebiasaan:

  • Lapangan Terbang Sultan Mahmud / Airport KT
  • Stesen Bas Kuala Terengganu
  • Stesen Bas Marang
  • Stesen Bas Kuala Berang

Cas penghantaran kami untuk RAYA 2017 untuk lokasi seperti dinyatakan adalah PERCUMA. Menarik bukan? Anda tak perlu susah nak walk-in ke ofis kami. Naik teksi & bas nak ke sini pun kena bayar & masa anda lagi habis & penat pun dapat.

Apa kata bulan puasa nanti anda hanya santai menunggu kami di Stesen Bas KT atau di Airport KT sambil main Whatsapp/FB dan kami akan hantar ke lokasi anda.

Hubungi kami melalui telefon di 011-23653839

atau tempah online.

Anda puas hati kami senang hati. 🙂