Sewa Kereta di Kuala Terengganu – FREE DELIVERY Raya Haji 2017

Kepada anak-anak Terengganu yang bekerja di luar negeri samaada di KL, JB, Sarawak & sebagainya yang ingin balik ke kampung menaiki bas ekspress atau flight & tak mau rasa patah kaki bila di Terengganu, boleh hubungi kami untuk dapatkan kereta sewa anda. Servis kereta sewa di Kuala Terengganu, Marang & Kuala Berang.

Kami menyediakan pelbagai jenis kereta sewa di Kuala Terengganu pada kadar sewa yang sangat mampu milik seperti Perodua Myvi, Axia, Alza, Kenari dll. Sudah ramai yang menyewa dengan KSG sejak tahun 2013 & kami pasti anda akan puas hati dengan harga serta servis kami.

FREE DELIVERY Untuk Raya Haji 2017

kereta sewa di bandar kuala terengganuSewa Kereta di Kuala Terengganu kebanyakannya akan meminta kami untuk buat delivery ke beberapa lokasi utama seperti di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Terminal Bas Kuala Terengganu & hotel-hotel sekitar Kuala Terengganu.

Ya, kami menawarkan servis delivery secara PERCUMA di lokasi seperti di atas untuk Raya Haji 2017 nanti. Janji kami, kereta sewa anda akan bersih & dalam keadaan baik. Kami sentiasa menjaga kondisi kereta sewa kami supaya anda & kami tidak mengalami apa-apa masalah di masa hadapan seperti kereta breakdown & sebagainya.

Namun semuanya kun fayakun. Kalau dah ditakdirkan kereta sewa anda ada masalah pada masa hadapan seperti brekadown di tengah jalan, kami memohon maaf sepuluh jari disusun rapat. Tidak perlu susah hati, apa-apa masalah dengan kereta sewa anda, kami akan datang membantu di mana mana lokasi di dalam Semenanjung Malaysia.

2 Pakej Sewa Kereta di Kuala Terengganu Paling Jimat

Untuk cuti sambutan kemerdekaan pada 31 Ogos 2017 & cuti Raya Haji bermula 1 September 2017 nanti, kami menawarkan 2 pakej sewa kereta di Kuala Terengganu pada harga pakej yang sangat menarik.

Pakej 1: Sewa 4 Hari Percuma Sehari
Pakej 2: Sewa 5 Hari Percuma 2 hari

Kalau dah balik bercuti di Terengganu time cuti panjang, sudah tentu tempoh nak berjalan makan masa 4-7 hari. Jadi pakej ini memang sangat ideal & murah untuk ada sewa kereta di sekitar Kuala Terengganu.

Cara Tempah Kereta Sewa di Kuala Terengganu dengan KSG

sewa kereta di terengganuCara tempahan sewa kereta di KSG sangat mudah, anda boleh sms/whatsapp seperti di 011-23653839 atau anda juga boleh isi borang tempahan secara online sahaja.

Untuk lock & sahkan tempahan kereta sewa anda, anda hanya perlu bankin deposit serendah RM 50 (bergantung kepada jenis kereta/tempoh sewa) sebagai tanda jadi.

Anda juga boleh walkin sahaja ke ofis kami sekiranya anda berada di sekitar lokasi kami. Semak lokasi Kereta Sewa Ganu.

Kereta sewa di Kuala Terengganu sangat terhad & siapa cepat dia dapat !! Kami sudah menerima beberapa tempahan awal untuk sewa kereta di Kuala Terengganu untuk musim cuti Raya Haji. Terima kasih diucapkan kepada pelanggan setia yang sentiasa mempercayai khidmat kami.