PROMOSI Hari Raya 2017 – Sewa 4 Hari FREE 1 hari FREE Delivery

Tahun lepas seminggu sebelum Puasa tempahan kereta sewa di KSG sudah habis. Tahun ini belum buat PROMOSI lagi dah 50% tempahan dibuat untuk mereka yang nak balik kampung. Terima kasih kepada yang setia & percaya dengan servis kereta sewa kami di Kuala Terengganu & Marang & Kuala Berang.

SEWA Kereta 4 Hari PERCUMA 1 Hari + PERCUMA Delivery

Seperti biasa tahun 2017 pula kami pasti memberi promosi terbaik untuk Hari Raya Aidilfitri. Detail seperti berikut

PERCUMA 1 HARI

Dengan pakej hari raya 2017, kalau anda sewa 4 hari percuma tambahan 1 hari. JIMAT !

PERCUMA DELIVERY di KT, Marang & Kuala Berang

Servis penghantaran kereta sewa anda adalah PERCUMA di mana-mana lokasi di Bandar Kuala Terengganu seperti Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Stesen Bas Kuala Terengganu, Hotel di Kuala Terengganu & di mana-mana sahaja.

Juga PERCUMA Delivery di mana-mana lokasi dalam Marang & Bandar Kuala Berang.

Kereta di JAMIN BERSIH

Setiap kereta sewa yang akan disewa oleh customer kami PASTI akan dicuci luar dan dalam. JAMIN

Kereta di Selenggara

Kereta sewa yang ada di KSG sentiasa diselenggara secara berkala di workshop panel kami. Kalau tak selenggara mengikut masa, banyak masalah kepada pelanggan & yang pasti kami juga susah hati.

Harga BAJET & Pilihan Kereta Sewa Jimat Minyak

Kami mempunyai banyak kereta yang sesuai dengan majoriti poket-poket rakyat Malaysia. Lihat model-model kereta sewa kami berserta harga normal di halaman ini.

Tempahan di KSG Sangat MUDAH

Tempahan kereta sewa di KSG sangat simple. Anda boleh berhubung dengan kami melalui whatsapp, panggilan atau sms di nombor 011-23653839 ATAU atau boleh isi borang tempahan di sini.

Apa yang perlu anda tahu untuk sewa kereta di Hari Raya 2017 nanti?

  1. Hari Terakhir pick-up kereta – Sehari sebelum Raya Pertama & sebelum pukul 6 petang, adalah hari terakhir anda boleh ambil kereta. Katakan raya puasa jatuh pada pada 25 Jun 2017, maka 24 Jun 2017 sebelum pukul 6 pm adalah masa terakhir untuk ambil kereta.
  2. NAK SEWA LEBIH 5 Hari? Untuk pertanyaan anda boleh call/whassap/sms kami di 011-23653839 atau isi borang tempahan kereta sewa di sini secara online untuk kami semak.

“Lagi Lama Sewa Lagi Murah Harga Dia”

Ada soalan? hubungi 011-23653839 ATAU atau email kami

Sekian,

KeretaSewaGanu.com / Kereta Sewa Bukit Payung /  Kereta Sewa Taman Safiah Murni