HANYA 4 Buah Kereta Sewa AVAILABLE untuk RAYA 2017

Sekiranya anda masih mencari-cari kereta sewa di Kuala Terengganu, Marang & Kuala Berang untuk Hari Raya 2017 nanti, kami masih ada lagi 4 buah kereta sewa untuk tempahan. Sejak promosi raya 2017 dilancarkan beberapa minggu lalu, bertali arus orang call & whasapp, ada yang terus booking & ada yang buat survey-surver dahulu.

Ada persoalan tentang sewa kereta di KSG?

Terpulang kepada anda, kami sentiasa sedia menjawab apa-apa soalan tentang kereta sewa di KSG. Jangan malu & segan untuk bertanya sekiranya ada apa-apa yang meragukan dari pihak anda. Hubungi kami melalui email atau call, kami pasti respon laju-laju.

Harga kereta sewa yang ditawarkan untuk Hari Raya 2017 memang terbaik dari ladang. Sesuai dengan bajet-bajet rakyak Malaysia kebanyakan & juga student-student. Boleh konvoi ramai-ramai balik raya nanti. Kereta sewa kami InsyaAllah baik, bersih & selesa kerana sentiasa diselenggara secara berkala di workshop panel kami.

Boleh rujuk harga >> PROMOSI RAYA KERETA SEWA TERENGGANU 2017

Alat ganti kereta sewa mesti ada kualiti

Sparepart & alat tukar ganti seperti tayar, minyak hitam, filter atau bateri kami hanya menggunakan jenama yang dipercayai ramai & tahan lasak. Biar mahal sikit asalkan penyewa kereta kami selesa di tengah jalan. Anda suka hati kami senang hati.

Kalau guna alat ganti yang murah & tiada kualiti, faham-faham sahajalah, silap hari bulan lagi banyak masalah kepada penyewa & juga kami sendiri. Jadi dengan harga kereta sewa yang mampu milik, pilihan kereta yang menarik & bersih, kami yakin pakej sewa kereta di KSG adalah berpatutan.

Delivery Kereta Sewa di Kuala Terengganu, Marang & Kuala Berang adalah PERCUMA

Hanya untuk Hari Raya 2017, kami menawarkan delivery ke mana-mana lokasi di dalam area Bandar KT, DAerah marang & Bandar Kuala Berang secar PECUMA. Samaada di Airport KT, Stesen Bas KT, Stesen Bas Kuala Berang atau di Jeti Pulau Kapas Marang, kami boleh hantar kereta sewa anda.

Ayuh, pm kami laju-laju melalui talian tertera atau melalui email atau tempah terus secara online. Selamat berpuasa ! 🙂